After Karneval

Välkommen på festligt After Karneval-mingel med bandet Sign Up den 27 mars!

På After Karneval den 27 mars blir det mingel, trevliga kulturinslag och bandet Sign Up spelar sina bästa hits! Sign Up är bandet som spelar rock, pop, schlager och visor med tecken och har ett stort engagemang för allas rätt till kommunikation. De har uppträtt på Kommunikationskarnevalen tidigare och bjuder gärna upp till dans! Sign Up har även en egen youtubekanal: Sign Up musik och tecken. I år har de med sig härliga gäster på Kommunikationskarnevalen – Adelina med mamma Linda och Ellen med mamma Annika.

Adelina och Linda
Linda Wenthe driver kontot @teckensomstod på Instagram där dottern Adelina 4 år med Downs syndrom lär ut tecken som stöd. Vi har tecknat med Adelina sedan hon var några månader gammal och för att underlätta för nära och kära startade jag ett instagramkonto där Adelina visar hur hon tecknar olika saker. För att ytterligare tydliggöra lägger jag också till en bild med det ritade tecknet. Vad som är så fantastiskt är att kontot nu har hela 63 000 följare! Intresset är enormt vilket är så roligt!

Ellen och Annika
Annika Melin driver Språkbussen. Mitt engagemang kring språk och tecken har jag fått tack vare min dotter Ellen. Under 15 år har vi sett vilket behov som finns för personer som inte utvecklar språket som de flesta andra gör, både hos personerna själva, familjerna och hos pedagoger. Språkbussen kommer också att finnas med på Leva & Fungera.

Kom och lyssna när Sign Up och familjerna sjunger och samtalar om vikten av en tecknande miljö, hur de ser på samtalspartnerns roll och vad som har betytt mycket i deras kommunikations- och språkutveckling.

Har du anmält dig till Kommunikationskarnevalen men inte anmält dig till After Karneval? I din bokningsbekräftelse kan du se hur du går till väga för att göra ändringar i din anmälan.

Adelina och Linda

Sign Up

Annika och Ellen

Kulturinslag